Kongesuiten

Kongesuiten fra 1744 har gennem tiderne huset såvel kongelige som kunstnere, driftige forretningsfolk, brudepar og berømtheder i de overdådige gemakker, der breder sig over 100 kvm. Suiten fik sit navn, da Kong Frederik den Femte i 1749 var gæst hos Gehrdt de Lichtenberg og overnattede i værelset.

Et historisk vingesus rammer gæsten, der træder ind i Kongesuiten. Her opfyldes gæsternes drømme om et helt unikt hotelbesøg i luksusklassen kombineret med en spændende rejse tilbage i dansk historie. Kongens Kammer, som det også blev kaldt, er gennem tiderne blevet restaureret, samtidig med at det er lykkedes at bevare den autentiske atmosfære af svundne tiders grandeur.

I Kongesuiten indfries de højeste forventninger til luksus og velvære. Blandt faciliteterne er der rainshower og jacuzzi i det eksklusive marmorbadeværelse. Suiten, der breder sig over to værelser, har ekstra stort fladskærms-tv, ligesom sengen naturligvis er kingsize.

Som et lille ekstra er Kongestolen udstilt i Suiten, en forgyldt rokokostol, som blev fremstillet til Kong Frederik den Femtes besøg i Horsens den 19. maj 1749.

Kongesuiten benyttes ofte som eksklusivt konferencelokale for særlige mødearrangementer, hvor der lægges vægt på oplevelsen af den historiske magi, som rammerne byder på.

Også middagsarrangementer med egen tilknyttet betjening under hele arrangementet er populære i Kongesuiten. Her får gæsterne den helt specielle oplevelse, som huskes længe, og som indskriver sig i historien om Kongesuitens utallige gæster.

Velkommen i Kongesuiten på Best Western Jørgensens Hotel, Horsens.

Book værelse online her - eller ring til os på telefon: +45 75 62 16 00

logo_3


+45 75 62 16 00

Søndergade 17-19
DK-8700 Horsens

info@jorgensens-hotel.dk

fb   tw   yt   fl

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. ©2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.