and.jpg

Traditionen tro serveres der Mortens Aften and på Jørgensens Hotel. Den klassiske andesteg er en selskreven del af middagen, og der foruden er der mulighed for at starte middagen med køkkenchefens egen gravad laks og slutte af med en af efterårets mest populære desserter her på stedet.

Spisning fra kl. 17.30

 

Forret
Vor egen graved laks med klassisk rævesauce, frisée og bitre urter

Hovedret
Klassisk andesteg med æbler og svesker. Brunede og hvide kartofler samt andesky og rysteribs

Dessert
Pocheret Granny Smith æble, økologisk iscreme og mørk chokolade


Pris pr. person
2 retter 255,- / 3 retter 285,-    

 

Kun mod forudbestilling

Tlf. 75 62 16 00 eller receptionen@jorgensens-hotel.dk

 

Der er også mulighed for at købe menuen med ud af huset.

Pris pr. person
2 retter 165,-/ 3 retter 195,-


tripadvisor
Luk
bubblemedia