skov.jpg

Efterårets ypperste råvarer er udvalgt til årets Vildtaften i Det Lichtenbergske Palæ. På buffeten spiller fasan, vildsvin og råvildt fra skoven op til efterårets fineste grøntsager og frugter. Farvespil og smagsoplevelser vil gå hånd i hånd på denne aften, hvor mørket fortrænges af årstidens overlegne gastronomi.


Start kl. 18.30


Forretter
Rillette af confiterede fasaner med druer
Stuvede svampe med sprød hvidløgscroutonsGravad vildsvinefillet med sennepspickles
Røget krondyrkølle med klassisk Waldorff-salat

Hovedretter
Vagtel "en cocotte"
Skovdue barderet med røget spæk
Langtidsstegt vildsvinekølle med enebær
Helstegt krondyrkølle og karamelliserede Ingrid-Marie æbler
Vildtragout med porter og blommer
Sauce Chasseur
Pommes Anna

Ost & Dessert
Danske gårdoste med surt, sødt og sprødt
Pocherede pærer med ganache
Trifli af havtorn med vanilje og fløde


Pris pr. pers. kr. 275,-

 

Kun mod forudbestilling

Tlf. 75 62 16 00 eller receptionen@jorgensens-hotel.dk


 

 

 

tripadvisor
Luk
bubblemedia