Værelser

BEST WESTERN Jørgensens Hotel - Det Lichtenbergske Palæ - råder over 65 værelser i kategorierne enkelt, queenbed, dobbelt, superior og business. Desuden rummer hotellet den historiske og helt unikke Kongesuiten. BEST WESTERN Jørgensens Hotel har plads til 118 overnattende gæster.

Palæet, der er en fredet bygning af høj kulturhistorisk værdi i Horsens bymidte, blev bygget i 1744 som privatbolig for den driftige rigmand Gehrdt de Lichtenberg. Siden 1813 har Det Lichtenbergske Palæ været gæstgiveri.

Alle værelser har marmorbadeværelse og er udstyret med blandt andet minibar, fladskærms-tv, telefon og hårtørrer. Indretningen er smagfuld og hyggelig i lyse farver og med respekt for bygningens mere end 200-årige historie.

Gratis trådløs internet-adgang findes i alle værelser og lokaler.

Hotellets store morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen.

Hotellet er røgfrit. Der findes værelser for gæster med allergi.

Kæledyr er velkomne mod ekstra betaling.

Man må påregne støj fra gaden fredag og lørdag, da vi er et byhotel placeret midt i centrum, omgivet af diverse cafeer og barer samt forbipasserende på gågaden. Ørepropper udleveres gratis fra receptionen.

 

phone.png +45 75 62 16 00

mail.png  booking@jorgensens-hotel.dk

 

 


Vi værdsætter din mening.

BEST WESTERN Jørgensens Hotel har en oprigtig interesse for din hoteloplevelse.
Hvis der er noget vi kan gøre for at forbedre dit ophold, kontakt da venligst receptionen med det samme. Vi sætter pris på hvis du, efter dit ophold, vil bruge et par minutter på at kommentere og dele dine oplevelser med os.
Venligst udfyld vores online spørgeskema og modtag som tak for ulejligheden 250 point fra vores gratis loyalitetsprogram BEST WESTERN Rewards.
Udfyld spørgeskemaet her - www.bwfeedback.com
På forhånd tak !
Hvis du ikke allerede er medlem af BEST WESTERN Rewards, kontakt da venligst receptionen for indmelding eller besøg www.bestwesternrewards.dk

tripadvisor
Luk
bubblemedia