Kærlighed til gæster og køkkenkunst 

Kære gæst i Det Lichtenbergske Palæ,

Hjertelig velkommen. Vi håber, at I uanset anledning vil finde jer godt til rette som gæster i vores hus.

På BEST WESTERN Jørgensens Hotel ønsker vi at kombinere den moderne restaurantoplevelse, med afslappethed, en hyggelig atmosfære og faglig stolthed. Med køkkenets kærlighed til gæster og køkkenkunst går det hele op i en højere enhed ved hver servering.

Det kompetente kokketeam bestræber sig på at kreere samt tilberede retter, som overrasker og inspirerer med nye sammensætninger, men som også byder på genkendelsens glæde med velkendte smagsoplevelser.Det er et privilegium som fagfolk at kunne vælge blandt de bedste råvarer: om det er om sommeren, når fjordens fede fisk boltrer sig i vandet, om efteråret når buske og træer bugner af søde bær og modne frugter, om vinteren, når de stivelsesholdige rødder giver det perfekte match til vintermørket, eller om foråret, når de søde asparges og bitre urter, fylder os med energi.

I det Lichtenbergske Palæ har der altid været tradition for fest og selskabelighed i smukke omgivelser, og vi sætter en ære i at føre de stolte traditioner videre.

Hvad end anledningen er, hjælper vi altid gerne med at sætte et arrangement sammen, der passer til jeres ønsker. Hvad enten det drejer sig om en intim romantisk middag eller fest for hele familien.

 

Med venlig hilsen

Drago Milicic

Hotelchef

                                                                    

......................................................................................................................................................

Er du vegetar, veganer eller har intolerance overfor bestemte fødevarer venligst giv os besked, og vi vil tage hensyn til dine behov.

 

phone.png +45 75 62 16 00

mail.png  booking@jorgensens-hotel.dk

 

 

tripadvisor
Luk
bubblemedia