Book dit bord her

Book

Frokost 12.00- 15.30 Middag: 17.00-21.30

RESTAURANT


Restauranten på Jørgensens Hotel er beliggende i den hvælvede kælder, der er endnu ældre end Lichtenbergs Palæ. Stemningen er uovertruffen. Velkendte retter bliver tilberedt fra bunden på gode råvarer med lokalt islæt og serveret med venlighed og varme.

Den nyrenoverede kælder er samlingspunktet i Horsens. De lyse teglgulve, hvælvingerne og lyset fra de høje vinduer skaber en imødekommende og behagelig stemning til morgenmad, frokost og kaffe og en intimitet og ro, når aftenen falder på.

Her serveres god mad til lokale, til forretningsmanden og -kvinden, til de rejsende, de forelskede og de kvalitetsbevidste. Til frokost. Til aften. Til hverdag og til de særlige begivenheder.


I restauranten byder vi på retter fra det dansk-franske køkken med lokale råvarer. Smørrebrød til frokost og gedigne middagsretter til aften.  På menuen står bl.a. Wienerschnitzel, friskbagte tarteletter og håndpillede rejer – og naturligvis vegetariske alternativer.

Menukort
Vin og drikkevarer

MÅNEDENS MENU


Gældende fra d. 17. marts 2020


4-RETTER
kr. 445


Flammegrillet færøsk laks
Med spicy agurk, gomamayo, soyamandler og shiso urter.

Flæsk fra Bjerre
Brunet jordskokkepuré, jordskokkechips, ramsløg og syltede perleløg.

Rosastegt kalvetyksteg
Grillet spidskål med gruyere, puré af brændt hvidløg og selleri, pommes fondant og kalveglace.

Ymerfromage
Med sødt og sprødt rug og flødeis lavet på karamelliseret brun farin.

3-RETTER
Kr. 385


Flammegrillet færøsk laks
Med spicy agurk, gomamayo, soyamandler og shiso urter.

Rosastegt kalvetyksteg
Grillet spidskål med gruyere, puré af brændt hvidløg og selleri, pommes fondant og kalveglace.

Ymerfromage
Med sødt og sprødt rug og flødeis lavet på karamelliseret brun farin.