Book dit bord her

Book

Tlf. 54 30 02 61 Frokost 12.00- 15.30 Middag: 17.00-21.30

EYDES


Eydes - Restauranten på Jørgensens Hotel er beliggende i den hvælvede kælder, der er endnu ældre end Lichtenbergs Palæ. Stemningen er uovertruffen. Velkendte retter bliver tilberedt fra bunden på gode råvarer med lokalt islæt og serveret med venlighed og varme.

Den nyrenoverede kælder er samlingspunktet i Horsens. De lyse teglgulve, hvælvingerne og lyset fra de høje vinduer skaber en imødekommende og behagelig stemning til morgenmad, frokost og kaffe og en intimitet og ro, når aftenen falder på.

Her serveres god mad til lokale, til forretningsmanden og -kvinden, til de rejsende, de forelskede og de kvalitetsbevidste. Til frokost. Til aften. Til hverdag og til de særlige begivenheder.


Hos Eydes byder vi på retter fra det dansk-franske køkken med lokale råvarer. Smørrebrød til frokost og gedigne middagsretter til aften.  På menuen står bl.a. Wienerschnitzel, friskbagte tarteletter og håndpillede rejer – og naturligvis vegetariske alternativer.

Menukort

MÅNEDENS MENU


Gældende fra d. 1. juni


3-RETTERS


Danske hvide asparges 
Håndpillede koldtvandsrejer, hummer og vanilleskum, citronperler og dild. 


Rokkedahl unghanebryst 
Med cremet sommerblanquette, stegt hjertesalat med friske danske ærter, rysteribs, nye løg og kartofler. 


Rabarber bagt med rom 
Ylettesorbet, sprød marengs og brændt hvid chokolade. 


 

4-RETTERS


Danske hvide asparges 
Håndpillede koldtvandsrejer, hummer og vanilleskum, citronperler og dild. 


Pocherede østers 
Med frisk spicy agurkesalsa og friteret brød. 


Rokkedahl unghanebryst 
Med cremet sommerblanquette, stegt hjertesalat med friske danske ærter, rysteribs, nye løg og kartofler. 


Rabarber bagt med rom 
Ylettesorbet, sprød marengs og brændt hvid chokolade.