Selskaber

Hold din næste fest på Best Western Jørgensens Hotel


Alle vores lokaler har hver sit særpræg: Lichtenberg, Palæet, Herreværelset, Biblioteket, Spejlsalen, Kavalersalen og Kongesalen har forskellige størrelser.

Rammerne er ideelle til enhver form for selskab - stort eller lille, og en stab af professionelle medarbejdere er altid parat til at yde den bedste service og vejledning. En fest kan ikke laves om, og den skal derfor hver gang leve op til dine forventninger.

På Jørgensens Hotel har vi sammensat en selskabsmenu, hvor vi foreslår menuer fra den klassiske ende af skalaen og frem til Lichtenbergs 4-retters Gourmand menu. Disse menuer kan med fordel kombineres med vores drikkevarerpakke - alt efter jeres ønske og behov.

Vores selskabsmenuer er sæsonopdelt, og vores køkkenchef finder det et stort privilegium at kunne vælge blandt de bedste råvarer: om det er om sommeren, når fjordens fede fisk boltrer sig i vandet, om efteråret når buske og træer bugner af søde bær og modne frugter, om vinteren, når de stivelsesholdige rødder giver det perfekte match til vintermørket, eller om foråret, når de søde asparges og bitre urter, fylder os med energi.

Hvad end anledningen er, hjælper vi altid gerne med at sætte et arrangement sammen, der passer til jeres ønsker. Hvad enten det drejer sig om en intim romantisk middag eller fest for hele familien.

Se og hent vores menuer herunder

Se vores udvalg af natmad her.

På Jørgensens Hotel tilbyder vi også buffetmenuer. Vores køkkenchef, Louise Sørensen, har sammensat tre gode buffetter som passer til enhver lejlighed.

Lichtenbergs Cava brunch

Lichtenbergs Frokost livretter

Lichtenbergs Gourmet selskabsbuffet

Du er altid velkommen til at komme ind til os til en kop kaffe, en rundvisning samt en snak om mulighederne for for din næste fest på Jørgensens Hotel.

Vi ser frem til at byde dig og dine gæster velkommen.
​Kontakt vores selskabskoordinator Kathrine og få et uforpligtende tilbud.
​Skriv til fest@jorgensens-hotel.dk

Overnatning

I forbindelse med festarrangementer (fra 15 personer) tilbydes værtsparret et gratis dobbeltværelse.

Til dine gæster tilbydes nedennævnte specialpriser (priserne er inklusiv stor morgenbuffet):

  • Enkeltværelse DKK 595,–
  • Dobbeltværelse DKK 695,–
  • Opredning pr. stk. dkk 200,–

Book værelse online her - eller ring til os på telefon: +45 75 62 16 00

logo_3


+45 75 62 16 00

Søndergade 17-19
DK-8700 Horsens

info@jorgensens-hotel.dk

fb   tw   yt   fl

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. ©2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.