​Værelser

​Best Western Jørgensens Hotel - Det Lichtenbergske Palæ - råder over 64 værelser i kategorierne enkelt, queenbed, dobbelt, superior og business. Desuden rummer hotellet den historiske og helt unikke Kongesuite. Best Western Jørgensens Hotel har plads til 118 overnattende gæster.

Palæet, der er en fredet bygning af høj kulturhistorisk værdi i Horsens bymidte, blev bygget i 1744 som privatbolig for den driftige rigmand Gehrdt de Lichtenberg. Siden 1813 har Det Lichtenbergske Palæ været gæstgiveri.

Alle værelser har marmorbadeværelse og er udstyret med blandt andet fladskærms-tv, telefon og hårtørrer. Indretningen er smagfuld og hyggelig i lyse farver og med respekt for bygningens mere end 300-årige historie.

​Gratis trådløs internet-adgang findes i alle værelser og lokaler.

Hotellets store morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen.

Hotellet er røgfrit. Der findes værelser for gæster med allergi.

Kæledyr er velkomne mod ekstra betaling.

Man må påregne støj fra gaden fredag og lørdag, da det er et byhotel placeret midt i centrum, omgivet af diverse cafeer og barer samt forbipasserende på gågaden. Ørepropper forefindes på alle værelser.

Book værelse online her - eller ring til os på telefon: +45 75 62 16 00

logo_3


+45 75 62 16 00

Søndergade 17-19
DK-8700 Horsens

info@jorgensens-hotel.dk

fb   tw   yt   fl

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. ©2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.