Byens Hotel | Læs om vores hotelrejse – Jørgensens Hotel
EEF3F6

Byens Hotel

 • Jørgensens hotel i Horsens
 • Boutique hotel
 • Mødelokale bibliotek Jørgensens hotel
 • Weekendophold

Hoteller med hjertet på rette sted


Ønsket med Byens Hotel er at skabe et brand for unikke hoteller indrettet i smukke bygninger med historie og karakter. Jørgensens Hotel er blot det første stop på denne rejse...

Vores hoteller skal have både placering og hjerte på rette sted. De skal emme af en klar holdning til stil, kvalitet og have referencer til det enkelte hotels kontekst, lokalområde og historie. Vi ønsker at skabe nyt liv i ikoniske bygninger og gøre dem til foretrukne samlingspunkter med anerkendte restauranter, gode hoteller og professionel konference- og selskabsvirksomhed.

Hotellerne i Byens Hotel skal netop være det personlige og gedigne valg – et alternativ til mere rutineprægede hoteloplevelser. Der skal være en klar holdning til alt, hvad der serveres, og indretningen, den grafiske identitet, udtrykket og servicen skal nøje afstemme gæstens forventninger.

Vi startede vores rejse i Horsens, hvor vi restaurerede og genåbnede Jørgensens Hotel med sit gamle navn, men under vores ønsker for bygningen, kulturen og værtskabet. Det Lichtenbergske Palæ, som hotellet har til huse i, er fra 1744. Det er smukt og emmer af historie. Horsens by og store opland har en enorm respekt for bygningen, og mange glade minder er forbundet med hotellet – en historie vi er glade for at være en del af.

Jørgensens Hotel - En del af Byens Hotel

 • Mission

  Vi ønsker at være det foretrukne samlingspunkt i byen, hvor lokale gæster og tilrejsende bliver budt velkommen med stolt værtskab i individuelle hoteller med historie og karakter.

 • Vision

  Vores vision er, at alle vores gæster har et ønske om at vende tilbage til os allerede i morgen. At de ikke kan vente med at opleve vores gæstfrihed igen. 

 • Værdier

  Vi ønsker at være autentiske. Originale i vores indretning, oprigtige i vores værtskab og troværdige i vores kommunikation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev