Julefrokost i Horsens | Læs om mulighederne på Jørgensens Hotel
EEF3F6

Julefrokost i Horsens

Den Lichtenbergske Julefrokost

 

Kan serveres i privat lokale – enten som buffet eller ved bordet.

MENU

- Ny julemenu bliver uploadet snarest

525 per person

Kontakt for booking:
Telefon: 38401744
E-mail: info@jorgensens-hotel.dk

Juleinspireret sæsonmenu

 

- Julemenuen bliver uploadet snarest

Book som a la carte her

 

Drikkevarer til begge typer af julefrokoster:

Skal købes separat og består af øl, vand og vin ad libitum.

Drikkepakke i 4 timer: bliver opdateret snarest
Drikkepakke i 7 timer: bliver opdateret snarest

Alternativt kan der afregnes efter forbrug.

Kontakt os ang. julefrokost

Nyd juletiden i EydesVil I nyde højtiden – uden nødvendigvis at tilvælge en julemenu – tilbyder vi naturligvis også a la carte i Restaurant Eydes til både frokost og aften. 

Book bord i Eydes

Overnatning efter en festlig aftenEfter en sjov og festlig aften med julefrokost i Horsens centrum er det rart ikke at skulle tænke på transporten hjem. På Jørgensens Hotel har vi 59 værelser og masser af parkeringspladser til rådighed.

Næste morgen serverer vi lækker morgenmad, som I kan nyde sammen, mens I taler om aftenens smagsoplevelser og begivenheder. Det mener vi er en hyggelig og afslappende måde at afslutte en dejlig fest med familien, vennerne eller kollegaerne på. 

Læs om værelserne

Hold julefrokosten i unikke rammer


Når I holder jeres julefrokost på vores hotel i Horsens, er det i de smukkeste, historiske lokaler. Jørgensens Hotel er nemlig et navn fyldt med gode minder og en historie på ikke mindre end 177 år.

Intet har været overladt til tilfældighederne i renoveringsprocessen af det smukke gamle hotel. Alle valg er truffet med udgangspunkt i eksperters viden og undersøgelser af, hvordan hotellet så ud, da det blev opført i 1744 – både ude og inde. Særligt palæets lofter har krævet både tid og håndværk at genskabe. Det er en helt særlig oplevelse at træde ind på hotellet og bevæge sig gennem rummene, som alle byder på en særlig historie. Hvis rummene kunne tale og fortælle deres historie, ville de aldrig blive færdig. 

 • Vinbar Jørgensens hotel
 • Julefrokost Jørgensens hotel
 • Julefrokost Jørgensens hotel
 • Selskab Horsens

Julefrokosten I sent glemmer 

 

Står du for planlægningen af årets julefrokost i Horsens – enten for familien og de nære venner eller for hele din virksomhed – kan du altså trygt lægge ansvaret i vores hænder.

Det eneste du og resten af dit selskab skal gøre er at glæde jer til en dag med alle de klassiske juleretter fortolket med sæsonens bedste råvarer i vores smukke, historiske lokaler.

Som beskrevet ovenfor byder vi både på Den Lichtenbergske Julefrokost med 12 forskellige retter eller en sæsoninspireret menu med tre eller fire retter – begge egnet til både private arrangementer og firmajulefrokoster. 

Vi ser frem til at byde jer indenfor i varmen i vores stemningsfulde palæ til en smagfuld og festlig aften, der vil være samtaleemne langt ind i det nye år. 

 • Selskabslokaler Horsens

  Kontakt os for fremvisning

  Er du på udkig efter en lokation til din næste julefrokost i Horsens? Vi står altid til rådighed for en rundvisning. Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog.

  Læs mere
 • Mødelokale Horsens

  Se faciliteterne

  Hos os finder du de ideelle lokaler til alle former for selskaber og events. Vi tilbyder lokaler af forskellige størrelser.

  Læs mere
 • Hoteller i Horsens

  Værelser

  Vi tilbyder 59 unikke værelser med store vinduer, stuk og andre fine detaljer fordelt på flere forskellige værelseskategorier. 

  Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev