EEF3F6

Vildt- og svampeaften

Vildt & Svampe 

- 15. oktober 2022


Nyd en 6-retters efterårsmiddag med årstidens bedste råvarer – fokuseret på vildtkød og svampe. Middagen er inklusive en vinmenu, der er særligt udvalgt til at komplimentere retterne. 

Arrangementet starter kl. 18:30 og afholdes i hotellets smukke selskabslokaler.

Inden middagen er det muligt at besøge vinbaren, hvor der serveres kølig rosé, kolde fadøl, forfriskende cocktails og de bedste vine fra ind-og udland - se mere om vinbaren HER

Pris 995 per person

KØB BILLET

MENU

- Tatar af gravad vildt med estragon, enebær og boghvedekerner

- Kantarel ”toast” med efterårstrøffel

- Skovduebryst med svampeskum, røget og tørret hjerte og ramsløgskapers

- Farseret morkel med røget marv-vinaigrette, syltede skalotteløg, brunet løgpuré og timian

- Rådyr med brombær, saltbagt selleri, sprød crustade med svamperagout og sauce mystique

- Sao thome 70% chokolade med solbær, mørk rom og borabora vanilje

Medarbejder Jørgensens hotel
  • Luksushotel Horsens
  • Byens hotel
  • Byens hotel
  • Hotelværelse Horsens

Fuldend aftenen med en overnatning...

..i et af vores smukke værelser.


Dobbeltværelse og morgenmad for 2 personer.


Fra kr. 1.290 pr. værelse pr. nat 

Der kan tjekkes ind på vores værelser fra kl. 15.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Nyhedsbreve