VM i fodbold på Jørgensens Hotel
EEF3F6

VM i fodbold

  • Fodbold
  • Cafe Horsens
  • Bar
  • Cafe Horsens

Oplev den højspændte VM-stemning på Jørgensens Hotel

 

Vi er blevet ramt af fodboldfeberen og for at bakke op om herrelandsholdet og sporten viser vi samtlige kampe under VM i Qatar i vores bar.

Fodbold opleves allerbedst i fællesskab og med en iskold fadøl i hånden, så kig ind i baren, find en plads med udsyn til skærmen og nyd vores store udvalg af lokale øl, specialøl, vin fra nær og fjern, festlige drinks og alkoholfrie drikkevarer.

Gør spændingen dig sulten, kan vi desuden friste med et stort udvalg af snacks som for eksempel grove fritter med aioli, krydrede calamari og puffede kyllingesnacks med urtemayo.

Så tag venner og familie under armen og drop ind til så mange kampe, som nerverne kan holde til. Vi lover ikke, at Danmark går hele vejen, men vi lover at skabe rammerne for mange hyggelige stunder i fodboldfeberens tegn.

Vi ser frem til at huse glade og forventningsfulde fodboldfans og i fællesskab følge Danmarks fremfærd i verdensmesterskabet. Vel mødt til VM på Jørgensens Hotel!  

Alle kampe vises i baren – lige inden for døren fra gågaden – på nær Danmarks kamp den 26. november, der afholdes i en af vores hyggelige sale.  

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Nyhedsbrev