Træd ned i kælderen og ind i verden med dæmpet belysning og hyggelig atmosfære under de hvidkalkede historiske hvælvinger.
Vi fokuserer altid på skabe de største smage på smukt anrettede tallerkner. Det betyder samtidig, at vi ikke binder os op på inspiration fra et specifikt køkken, men i stedet lader årstidens tilgængelige råvarer definere, hvad der giver den bedst mulige gastronomiske oplevelse.
Lad dig inspirere af vores omfattende kort samt signaturretter eller nyd vores set-menu, der skifter jævnligt.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige restaurant i Horsens til både frokost og aften!
Anmeldelser fra pressen
Da det lokale folkeblad besøgte vores restaurant i Horsens, kvitterede de med fem flotte stjerner:
”Det var på alle måder en sand fornøjelse at besøge Restaurant Eydes. Uanset om fokus ligger på mad, drikke, omgivelser eller personale var denne aftens oplevelse i den absolutte top – og så til en helt igennem rimelig pris.”
★★★★★ LÆS ANMELDELSE AF EYDES FRA HORSENS FOLKEBLAD
Det samme gjorde JP Horsens efter at have besøgt vores spisested:
"Jeg tager den første bid. Min mund fyldes med glæde - alle smagssanserne står åbne og får lov til at fyldes med dybden fra den brændte bisque. Syren og saltet fra vesterhavsskummen prikker til siderne af min tunge og de sprøde jordskokkechips knaser mellem mine tænder mens den perfekt pocherede kulmule får lov til runde hele mundfølelsen af med et hint af varme i efterdønningerne. Og her står det klart for mig. Det her er et af de bedste stykker fisk, jeg nogensinde har fået."
Økologisk restaurant i Horsens
Den 4. marts 2022 fik Jørgensens Hotel og dermed Restaurant Eydes overrakt Det Økologiske Spisemærke i bronze på Økologisk Landsforenings generalforsamling. Daværende minister for landbrug, fødevarer og fiskeri, Rasmus Prehn, overrakte spisemærket som belønning for hotellets særlige fokus på økologi.
Hotellet har i flere år arbejdet på, at en sund madkultur bliver en naturlig del af hotellets restaurant og vinbar. Fokusset på økologi understøtter hotellets generelle arbejde med at skabe en grøn profil, hvor der er særligt fokus på bæredygtighed, bedre dyrevelfærd, plads til natur, omtanke for miljøet og en helhedstankegang fra jord til bord.