EEF3F6

Kontakt

 • Jørgensens Hotel

  Søndergade 17
  8700 Horsens

  Telefon: 3840 1744
  E-mail: info@jorgensens-hotel.dk

  Parkering

  Jørgensens Hotel råder over parkeringspladser ved Teatergården under 200 meter fra hovedindgangen til hotellet. Parkeringspladserne er forbeholdt hotellets boende gæster og tilbydes gratis til overnattende gæster samt konference gæster. Parkeringspladserne tilbydes efter "først til mølle" princippet.

  Husk at registrere din nummerplade i hotellets reception.

Jh Kari

Hoteldirektør


Kari Brandsgård

Med mere end 25 års erfaring inden for hotelbranchen, er Kari hotellets klippe. Som 16-årig begyndte hun som kokkeelev i Oslo, siden har hun læst på hotelskole i Holland og arbejdet i Schweiz og Sydkorea, inden hun for 26 år siden slog sig ned i Danmark, hvor hun blandt andet har arbejdet på Falsled Kro og Sinatur Haraldskær Hotel & Konference.

Kontakt: kb@byens-hotel.dk 

Receptions- og konferencechef


Allan Naismith Hansen

Receptionen er Jørgensens Hotels knudepunkt. Her styrer Allan samspillet mellem husets aktiviteter og funktioner og sørger for gæsternes velbefindende under opholdet. Allan har 15+ års erfaring i hotelbranchen og har gennem de seneste 10 år samlet koordinering- og ledelseserfaring på Trinity Hotel og Konference Center.
 

Kontakt: ah@byens-hotel.dk 

JH Allan
JH Heidi

Køkkenchef


Heidi Lorentz Jeppesen

I køkkenet styrer Heidi slagets gang. Heidi har 10+ års erfaring i restaurationsbranchen, både som restaurantejer og køkkenchef. Udover at være en eminent kok, står Heidi også i spidsen for køkkenteamet og har hovedansvar for restaurant Eydes kulinariske kurs og uddannelse af dygtige kokke.

Kontakt: hj@byens-hotel.dk 

PR & Marketing


Alle henvendelser vedrørende markedsføring, PR, sponsorater, sponsorgaver eller lignende.

Kontakt: marketing@byens-hotel.dk 

Entre 1600Px
Room Royal Suite 3180 1600Px

Økonomi


Alle henvendelser vedr. økonomiske spørgsmål.

Kontakt: bogholderi@byens-hotel.dk