EEF3F6

Kontakt

Parkering Jørgensens hotel

Parkering i Levysgade P-hus

Vi tilbyder fri parkering til alle vores konference- og overnattende gæster i Levysgades P-Hus. Bemærk, at der skal registreres nummerpladeoplysninger, ved ankomst i receptionen.

Levysgade P-hus ligger 300 meters gang fra hotellet.

Jørgensens hotel

Hoteldirektør


Kari Brandsgård

Med mere end 25 års erfaring inden for hotelbranchen, er Kari hotellets klippe. Som 16-årig begyndte hun som kokkeelev i Oslo, siden har hun læst på hotelskole i Holland og arbejdet i Schweiz og Sydkorea, inden hun for 26 år siden slog sig ned i Danmark, hvor hun blandt andet har arbejdet på Falsled Kro og Sinatur Haraldskær Hotel & Konference.

Kontakt: kb@byens-hotel.dk 

Receptions- og konferencechef


Allan Naismith Hansen

Receptionen er Jørgensens Hotels knudepunkt. Her styrer Allan samspillet mellem husets aktiviteter og funktioner og sørger for gæsternes velbefindende under opholdet. Allan har 15+ års erfaring i hotelbranchen og har gennem de seneste 10 år samlet koordinering- og ledelseserfaring på Trinity Hotel og Konference Center.
 

Kontakt: ah@byens-hotel.dk 

Jørgensens Hotel
Jørgensens hotel

Køkkenchef


Heidi Lorentz Jeppesen

I køkkenet styrer Heidi slagets gang. Heidi har 10+ års erfaring i restaurationsbranchen, både som restaurantejer og køkkenchef. Udover at være en eminent kok, står Heidi også i spidsen for køkkenteamet og har hovedansvar for restaurant Eydes kulinariske kurs og uddannelse af dygtige kokke.

Kontakt: hj@byens-hotel.dk 

PR & Marketing


Alle henvendelser vedrørende markedsføring, PR, sponsorater, sponsorgaver eller lignende.

Kontakt: marketing@byens-hotel.dk 

Fotos: se fotos

Jørgensens hotel i Horsens
Overnatning Horsens

Økonomi


Alle henvendelser vedr. økonomiske spørgsmål.

Kontakt: bogholderi@byens-hotel.dk