Leverandører | Se vores samarbejdspartnere – Jørgensens Hotel
#Fcf9f2

Leverandører

Blomsterbil

Leverandører


På Jørgensens Hotel kunne vi ikke levere den kvalitet, vi er kendt for, hvis ikke det var for vores mange gode samarbejdspartnere.

Det er dem, der sørger for at hotellet er pyntet med smukke blomster, at vi kan arbejde med det bedste kød i vores køkken og at vi kan skænke den bedste vin. Blandt andet.

Læs med her for en uddybende beskrivelse af de mange aktører, der bidrager til hotellets arbejde. 

 • Bertelsen Blomster

  Bertelsen Blomster er en ud af flere blomsterbutikker, der leverer til hotellet, og ligesom os går de ikke på kompromis med kvaliteten eller de friske råvarer. De har en god sans for æstetikken i vores flotte hus, så blomsterdekorationerne altid harmonerer godt, uanset hvilke lokaler eller anledninger de er lavet til.


  Læs mere

   

 • Kildegaarden

  Med udgangspunkt i kærlighed til dyrene og den danske natur arbejder Gitte og Erik Skovsgaard målrettet med at producere dansk kødkvæg af høj kvalitet. De har indført en række krav baseret på at dyrene lever så naturligt som muligt i den danske natur. Alt sammen for at give dyrene den optimale opvækst – og for dermed at skabe en langt bedre kødkvalitet af det danske kødkvæg ”Kildegaarden”.


  Læs mere


 • Rogn

  Tætte og stærke bånd til dygtige samarbejdspartnere gør ROGN i stand til at tilbyde caviar fra de bedste producenter både i og udenfor Europa. Hvad enten det er traditionelt forarbejdet caviar eller specielle selektioner, så leverer vi en høj kvalitet, modnet som behørigt, men altid frisk – og aldrig pasteuriseret.


  Læs mere

   

 • Bjerre kød

  Bjerre kød slagter og producerer selv alle deres varer. De har en lang og stolt tradition, og de kan derfor altid stå 100% indenfor deres hjemmelavede kvalitetskød og specialiteter. Bjerre kød – det er godt gammeldags håndværk.


  Læs mere

   

 • BF-Oks

  Hesselager-virksomheden BF-Oks står leveringen af lam, svin og vildt. Det er kød med en fortælling.  I de Sydfynske lam fra Hesselager og gourmetgrise fra Svendborg kan roen, tiden og pladsen kan både ses og smages i kødet.


  Læs mere

   

Brdr. Price restaurant

Vi vil gerne vise vores gæster, at vi træffer bevidste, ansvarlige valg omkring, hvordan vi driver vores forretning til gavn for naturen og for vores gæsters sundhed
- Jørgensens Hotel

 • Leverandør Jørgensens hotel
 • Vinbaren Byens hotel
 • Restaurant Horsens
 • Medarbejder Jørgensens hotel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev