Renoverprisen 2021 | Vi er nomineret – Jørgensens Hotel
EEF3F6

Renoverprisen 2021

 • Jørgensens hotel i Horsens
 • Byens hotel
 • Byens hotel
 • Hotelværelse Horsens

Nomineret til renoverprisen 2021


28 renoveringsprojekter fra hele Danmark var i år indstillet til Renoverprisen 2021. Herefter blev feltet skåret ind til 18 favoritter, og 22. juni var nomineringsudvalget klar til at løfte sløret for de seks bedste projekter.

Begrundelse for nominering af Jørgensens Hotel ”Man kunne godt forestille sig, at arkitekterne havde haft et motto, der hed ’at føre tilbage og tilføre nyt’ i renoveringen af Jørgensens Hotel.
Bygningen har været igennem en del gennem årene – i en sådan grad, at der inden renoveringen var klistret så meget maling på lofterne, at stukken var forsvundet. I renoveringen har de skrællet alt af, indtil de er nået frem til det ærlige og oprindelig udtryk. Og derfra har de med ny stil og enorm sans for detaljen skabt et sammenhængende og meget elegant boutique-hotel.”

Intet har været overladt til tilfældighederne i renoveringsprocessen af det smukke gamle Jørgensens Hotel. Alle valg er truffet med udgangspunkt i eksperters viden og undersøgelser af, hvordan hotellet så ud, da det blev opført i 1744 – det gælder både ude og inde.

 • Vinbar Jørgensens hotel

  Vinbaren

  Vinbaren byder indenfor med masser af varme, hygge, atmosfære og et cool strejf af international vibe. Vinbaren et populært sted for både boende gæster og de lokale.

  Vinbaren
 • Restaurant Horsens

  Gastronomi

  I Restaurant Eydes serverer vi alt det bedste fra det dansk-franske køkken, tilberedt med kærlighed og af gode råvarer.

  Gastronomi
 • Hotelovernatning Horsens

  Værelser

  Vi tilbyder 59 værelser fordelt på forskellige kategorier. Store vinduer, stuk og fine detaljer med smukt lysindfald er bare noget af det, du får, når du bor på Byens Hotel.

  Værelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev