Selskab på Jørgensens Hotel
EEF3F6

Selskab

 • Bryllup Jylland
 • Restaurant Horsens
 • Selskab Horsens
 • Restaurant Horsens

Livets store begivenheder


Kræver unikke rammer. Hotellet har i løbet af de seneste århundreder dannet rammen om talrige, mageløse selskaber – gallafester, hyggelige konfirmationer, romantiske bryllupper, minderige kobberbryllupper, sølvbryllupper og guldbryllupper – ja, sågar diamantbryllupper. For ikke at nævne uforglemmelige fødselsdage og jubilæer.

Denne tradition fortsætter i de ny-renoverede sale og saloner, hvor den særlige stemning i det gamle, minderige hus er intakt.

Vi skræddersyr arrangementet i tæt samarbejde med jer som værter og tilbyder overnatning til festgæster fra kr. 995 for et dobbeltværelse inkl. morgenmad for 2 personer.
Når du bestiller Palæ festen eller Lichtenberg festen tilbyder vi værtsparret fri overnatning i en af vores suite.

Afhold selskab


På Jørgensens Hotel sætter vi en ære i at gøre jeres arrangement til en helt speciel dag. Vores smukke, historiske hotel er som skabt til alle former for selskab. Vores dygtige personale står klar til at byde på skøn mad, udsøgte vine, god service og en festlig stemning. Vores sale og saloner skaber rammerne til alt fra den intime middag for de nærmeste til den store fest. Vi har mange idéer, lang erfaring fra ind- og udland og blik for detaljerne.

Bryllup


En bryllupsfest skal være romantisk, uforglemmelig og helt perfekt for netop jer. På Jørgensens Hotel sætter vi en ære i at gøre jeres bryllup til en helt speciel dag. Hvad enten det betyder et romantisk vinterbryllup eller et sjovt udendørs sommerbryllup med et brag af en efterfølgende fest. Alle vores bryllupslokaler er fleksible, da de kan indrettes efter jeres ønsker og tilpasses bryllupper af alle størrelser. Mulighederne er mange, da alle sale og saloner har hvert deres unikke udtryk og sjæl.

Konfirmation


At blive konfirmeret er en stor begivenhed for ethvert barn, og det er en dag, som hele familien kommer til at huske resten af livet. Jeres søn eller datter har måske mange ønsker og forventninger til, hvordan festen skal se ud, når det er blevet tid til at ”træde ind i de voksnes rækker”?
På Jørgensens Hotel sætter vi en ære i kvalitet og stemning.

Firmafest


Vi skræddersyr arrangementet i tæt samarbejde med jer.
Vi byder gerne ind med vores erfaringer og kommer med gode idéer til serveringer og indslag. Har I særlige ønsker til underholdning, musik, bar, dekorationer eller andet, er vi naturligvis også behjælpelige med idéer og eksekvering.

Vi står til rådighed for yderligere dialog og et personligt møde med fremvisning af sale, saloner og værelser.

Firmajulefrokost


Står du for planlægningen af årets firmajulefrokost kan du roligt lægge ansvaret i vores hænder og glæde dig og resten af virksomheden til alle de klassiske juleretter fortolket med sæsonens bedste råvarer og delikatesser. Her får I julefrokost i historiske og unikke rammer, hvor der også er mulighed for overnatning.

Har du spørgsmål ?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at planlægge dit næste arrangement. Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig med mere information.
 
Vi ser frem til at hjælpe dig.

 • Selskabslokaler Horsens

  Kontakt os for en fremvisning

  Vi står altid til rådighed for en rundvisning. Salene og huset generelt siger mere end tusind ord. Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog.

  Kontakt
 • Hoteller i Horsens

  Overnattende gæster

  Vi tilbyder 59 værelser fordelt på forskellige kategorier. Store vinduer, stuk og fine detaljer med smukt lysindfald er bare noget af det, du får, når du bor på Byens Hotel.

  Værelser
 • Mødelokale Horsens

  Lokaler

  Hos os finder du ideelle lokaler til alle former for selskaber og events. Vi tilbyder faciliteter op til 500 personer. Vi hjælper gerne med dit næste arrangement.

  Se faciliteter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev