Overnatning i Horsens | Se vores værelser – Jørgensens Hotel
EEF3F6

Værelser

 • Hvilket værelse er du mest til?

 • Hotellet rummer 59 værelser i kategorierne Good, Better, Even Better, The Best – og så uden for kategori: De Historiske Værelser og The Royal Suite.

  Alle værelser har det til fælles, at de er rigt udstyret med bløde gulvtæpper, komfortable senge, aircondition, wi-fi og stort tv. Varme nuancer, lækre tekstiler, økologiske plejeprodukter og historiske detaljer er desuden med til at skabe en altomsluttende følelse af luksus og velvære, der kan være svær at sige farvel til.

 • Flere af værelserne kan rumme en hel familie og i De Historiske Værelser, The Royal Suite og The Best er der mulighed for at lave egen kaffe og te.

  Alle værelser er røgfrie.

  Check-ind: Fra kl. 15.00
  Check-ud: Kl. 11.00

  Det er ikke muligt at bestille værelse med ankomst samme dag efter kl. 22:00.

   

The Royal Suite


The Royal Suite er til dig, som har et ønske om at overnatte på hotellets eneste suite. Her får du rigeligt plads, hele 82 m², med et rummeligt badeværelse med fritstående badekar. 

Suiten er perfekt til romantiske ophold eller fejring af særlige begivenheder som for eksempel bryllup eller fødselsdage.

Book værelse

Historiske Værelser


De Historiske Værelser er en oplevelse for sig. Værelserne er 30-41 m², har højt til loftet og emmer af historisk charme med den smukt restaurerede stuk. Fra sengen kan du se frem til at nyde synet af de mange bladguldfyldte detaljer i loftet.

Værelserne er indrettet med komfortable senge, dyner og puder af bedste kvalitet, tv, værdiboks, hårtørrer samt økologiske plejeprodukter på badeværelset. De Historiske Værelser har desuden egne kaffe/te faciliteter.

Book værelse

The Best


The Best tilbyder forkælelse for dig og din ledsager. Med mellem 25-34 m² giver disse værelser masser af plads til at nyde opholdet og hinanden.

Værelserne er indrettet med komfortable senge, dyner og puder af bedste kvalitet, tv, værdiboks, hårtørrer samt økologiske plejeprodukter på badeværelset. The Best har desuden egne kaffe/te faciliteter.

Book værelse

Even Better


Værelserne i kategorien Even Better er til dig, som har et ønske og et behov for et stort værelse. Med sine 24-25 m² er Even Better perfekt, hvis I rejser som familie med børn, da værelset kan rumme op til 4 personer ved ekstra opredning. 

Værelserne er indrettet med komfortable senge, dyner og puder af bedste kvalitet, tv, værdiboks, hårtørrer samt økologiske plejeprodukter på badeværelset. 

Book værelse

Better


Værelserne i kategorien Better er 17-19 m² og rummer alt, hvad du brug for – enten god plads eller en opredning mere. Better kan nemlig rumme op til 3 personer.

Værelserne er indrettet med komfortable senge, dyner og puder af bedste kvalitet, tv, værdiboks, hårtørrer samt økologiske plejeprodukter på badeværelset. 

Book værelse

Good


Værelserne i kategorien Good er på 12-15 m² og rummer alt, hvad der er behov for – for både dig og den, du holder af.

Værelserne er indrettet med komfortable senge, dyner og puder af bedste kvalitet, tv, værdiboks, hårtørrer samt økologiske plejeprodukter på badeværelset. 

Book værelse
 • Luksushotel Horsens
 • Overnatning Horsens
 • Hotelværelse Horsens
 • Hotelovernatning Horsens

Det historiske og stemningsfulde valg


Værelserne på Jørgensens Hotel afspejler Det Lichtenbergske Palæ, som hotellet har til huse i, med helt unikke detaljer og distinkt karakter.

I den historiske bygning, Søndergade 17, kan du bo i fordums pomp og pragt, naturligvis med alle moderne bekvemmeligheder.

Med hotellets centrale placering i hjertet af Østjylland er der rig mulighed for at opleve kultur, natur og nogle af Danmarks største attraktioner helt tæt på.

Book dit ophold

Et ophold på Jørgensens Hotel er noget helt særligt – det er kombinationen af Østjyllands bedste specialiteter, kultur, historie og leben.

Året rundt kan du tage på ophold inklusive middag, overnatning og morgenmad.

Vi glæder os til at byde velkommen.

Brdr. Price restaurant
 • Under dit hotelophold i Horsens

 • Vinbar Horsens

  Vinbaren

  Vinbaren byder indenfor med masser af varme, hygge, atmosfære og en cool international vibe. Vinbaren er et populært sted for både overnattende gæster og lokale.

  Læs mere
 • Restaurant Horsens

  Gastronomi

  I Restaurant Eydes serverer vi alt det bedste fra det dansk-franske køkken, tilberedt med kærlighed og af gode råvarer.

  Læs mere
 • Odder Museum Dennis Plougmann 2019

  Aktiviteter

  Et ophold på Jørgensens Hotel i Horsens giver mulighed for at forene skøn natur med et rigt kulturliv og oplevelser for både store og små.

  Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev