Vinbutikken
 • Vinbutik Horsens
 • Vinbutik Jørgensens hotel

Vinbutikken


I vinbutikken kan du finde de helt rigtige flasker til gaven, middagen eller en god stund hjemme.
Vores personale går meget op i at guide dig frem til den rette vin – og ikke mindst at udfordre erfarne vinkendere. Selvom vi har styr på vinen, er der ingen fine fornemmelser. Ønsker du flasker, hvor der er kræset ekstra for druen, kan personalet også guide dig gennem de helt gyldne dråber fra vinlageret.

Med vinbutikken fortsætter vi en god tradition i det gamle hus. Ja faktisk er vinbutikken ældre end hotellet. Allerede tilbage i 1825 drev æresborger i Horsens, Kjeld Thomasen Kjeldsen vinhandel i det Lichtenbergske Palæ. Senere overtog brødrene Evald og Peter B. L. Eyde vinhandlen. Restauranten, hvor tønderne lå, er opkaldt efter dem. Peter Eyde overdrog virksomheden til sin med-konsul Fogh Nielsen, der ligesom han selv havde opbygget en stor kærlighed til og viden om vin under sine mange år i udlandet.

I forlængende af vinbutikken finder du vinbaren. Her serveres alt hvad hjertet begærer. Kølig rosé, kolde fadøl, forfriskende cocktails og de bedste vine fra ind-og udland. Du kan også finde snacks, lidt godt charcuteri og småretter i baren alle ugens dage.

Kom forbi og lad dig inspirere!

Vinsmagning


Vi tilbyder også private smagninger i de hyggelige rammer, eventuelt ledsaget af lækre snacks og udsøgt charcuteri, en sikker vinder til herrefrokosten, venindeaftenen, personalefesten eller som del af en forretningsmiddag. 

Kontakt
 • Vinbar Jørgensens hotel

  Vinbaren

  Vinbaren byder indenfor med masser af varme, hygge, atmosfære og et cool strejf af international vibe. Vinbaren et populært sted for både boende gæster og de lokale.

  Vinbaren
 • Restaurant Horsens

  Gastronomi

  I restauranten serverer vi al det bedste fra det dansk-franske køkken, mens i cafeen findes lette klassiske retter og velsmagende drikkevarer.

  Gastronomi
 • Konference Horsens

  Business

  Vi hjælper gerne med dit næste møde. Hos os finder du ideelle lokaler til alle former for møder, konferencer og events. Vi tilbyder faciliteter op til 500 personer.

  Møde & Events