Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produktioner, og at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere. Når man serverer et enkelt, klassisk bistro køkken, som vi gør i vores restauranter, så kræver det noget af de råvarer, der spiller hovedrollen.
Vi kan godt lide at kødet får lov at få den absolutte hovedrolle, men så skal bøffen til gengæld også være helt i orden. Mør, naturligvis, præcist stegt og intens i sin smag af velmodnet oksekød. Den samme interesse og omhu gælder naturligvis også for restaurantens øvrige råvarer. Den rigtige kartoffelsort med det rigtige indhold af stivelse til vores pomfritter. God jordnøddeolie til at friere dem i. Grøntsager der smager af noget fra ordentlige producenter, frisk fisk og skaldyr fra leverandører, vi stoler på.
Råvarer der er stolthed omkring.
Med udgangspunkt i kærlighed til dyrene og den danske natur arbejder Gitte og Erik Skovsgaard målrettet med at producere dansk kødkvæg af høj kvalitet. De har indført en række krav baseret på at dyrene lever så naturligt som muligt i den danske natur. Alt sammen for at give dyrene den optimale opvækst – og for dermed at skabe en langt bedre kødkvalitet af det danske kødkvæg ”Kildegaarden”.
Læs mere
Aarstiderne
All Aarstiderne's råvarer er 100 % økologiske og kjøpt av dyktige bønder som de kjenner og stoler på. Deres frukt, grønnsaker og andre produkter kommer fra en rekke økologiske gårder i inn- og utland. Alle grønnsaker fra Aarstiderne leveres i resirkulerbare esker med pant, uten papp, plast og emballasje.
Nære og sterke bånd til dyktige partnere gjør at ROGN kan tilby kaviar fra de beste produsentene både i og utenfor Europa. Enten det er tradisjonelt bearbeidet kaviar eller spesielle utvalg, leverer vi en høy kvalitet, modnet som skikkelig, men alltid fersk – og aldri pasteurisert.
Les mer
Bjerre kjøtt slakter og produserer alle varene deres selv. De har en lang og stolt tradisjon, og de kan derfor alltid stå 100 % innenfor sitt hjemmelagde kvalitetskjøtt og spesialiteter. Bjerrekjøtt - det er godt gammeldags håndverk.
Hesselager-bedriften BF-Oks står for levering av lam, svin og vilt. Det er kjøtt med en fortelling. I de sørfynske lammene fra Hesselager og gourmetgrisene fra Svendborg kan både roen, tiden og rommet både ses og smakes i kjøttet.