Hotelophold på Byens Hotel
EEF3F6

Ophold

 • Nyd det gode liv...

 • På Jørgensens Hotel bor man tæt ved Horsens pulserende kulturliv.

  Riv et par dage ud af kalenderen og tag på et velfortjent weekendophold i Horsens. Bo tæt på det hele - uanset om du er til kultur, historie eller shopping og stå op til vores store morgenbuffet spækket med lokale fristelser.

 • Her kan du og manden eller kvinden i dit liv glæde jer til et skønt ophold med gastronomi, vin og atmosfære i særklasse.

  Et ophold på Jørgensens Hotel er noget helt særligt – det er kombinationen af Østjyllands bedste specialiteter, kultur, historie og leben.

Sæsonophold


· 3-retters sæsonmenu
· Overnatning i delt dobbeltværelse
· Morgenmad

Fra 890 per person

Book værelse

Sov lidt længere...


I den historiske bygning kan du bo i fem forskellige værelsestyper: Good, Better, Even Better og The Best ... og helt uden for kategori - Royal Suite.

Alle hotellets værelser afspejler den historiske bygning - Lichtenbergs Palæ, med helt unikke detaljer og karakter.
I vil uden tvivl føle jer hjemme - og måske endda bare have lyst til at blive på værelset hele dagen! Så er spørgsmålet bare, hvilket værelse vælger du?

Feels like a home away from home

Se værelsestyper

Aktiviteter


Benyt hotellet som udgangspunkt for store oplevelser. Med landets bedste beliggenhed – lige i smørhullet mellem ARoS, Moesgaard Museum, Jellingstenen, Legoland og Givskud Zoo.

Et ophold på Jørgensens Hotel giver mulighed for at forene skøn natur med et rigt kulturliv og oplevelser for både store og små.

Se mulighederne

Restaurant Eydes


Tag plads i restauranten og nyd stemningen af varme, generøsitet og glæden ved at føle sig hjemme. Vi serverer god mad til lokale, den rejsende, de forelskede og de kvalitetsbevidste både til hverdag og til de særlige begivenheder. Her oser af autenticitet, nærvær og hygge

Gastronomi
 • Alroe Cykelfaergen Dennis Plougmann 2020
 • Hotelophold Jørgensens hotel
 • Horsens Byhuse Fugholm Karen Heslinga Presse
 • Saksild Strand Odder Kommune

365 muligheder for...


..at opleve noget nyt og mærke forskel på hverdage og fridage.
Check ud af hverdagen og check ind på et ophold med den, du holder af.
Med 365 dage om året er der ingen undskyldning for ikke at forkæle dig selv og dine nærmeste. Horsens er en sand kulturby med talrige koncertsteder, teaterforestillinger, sport og musikalske oplevelser. Her er noget både for den nysgerrige, den sportslige, madøret og de forelskede.

 • Har du spørgsmål?

 • På halvdelen af vores værelser får du udsigt til Horsens pulserende hovedgade med caféer, butikker og masser af liv. Mens den anden halvdel vender ind mod hotellets rolige gård, som deles med Horsens Ny Teater.

  Hotellet tilbyder fri parkering i P-huset i Levysgade mindre end 300 meter fra hovedindgangen til hotellet.

 • Parkeringspladserne er forbeholdt hotellets boende gæster og tilbydes gratis til overnattende gæster samt konference gæster. Parkeringspladserne tilbydes efter "først til mølle" princippet.
  Bemærk, at der skal registreres nummerpladeoplysninger i hotellets receptionen.

  Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon: 38 40 17 44 eller via mail: info@jorgensens-hotel.dk

 • Under jeres ophold

 • Vinbar Horsens

  Vinbaren

  Vinbaren byder indenfor med masser af varme, hygge, atmosfære og et cool strejf af international vibe. Vinbaren et populært sted for både boende gæster og de lokale.

  Vinbaren
 • Restaurant Horsens

  Gastronomi

  I restauranten serverer vi al det bedste fra det dansk-franske køkken, mens der i cafeen findes lette klassiske retter og velsmagende drikkevarer.

  Gastronomi
 • Odder Museum Dennis Plougmann 2019

  Aktiviteter

  Et ophold på Jørgensens Hotel giver mulighed for at forene skøn natur med et rigt kulturliv og oplevelser for både store og små.

  Se muligheder