Hotel i Horsens | Nyd et fantastisk ophold på Jørgensens Hotel i centrum
EEF3F6

Hotelophold i Horsens

 • Nyd det gode liv...

 • ... med en overnatning i Horsens. Tæt på det hele – tæt på hinanden.

  Jørgensens Hotel er det stemningsfulde og historierige valg blandt de mange hoteller i Horsens.

 • Her bor du i smørhullet af Jylland med adgang til store oplevelser inden for både kultur og natur – hvis du da kan løsrive dig fra hotellets smukke saloner.

  Vi ser frem til at byde dig velkommen! 

Sæsonophold


Barokpalæet på Søndergade er et besøg værd hele året rundt. Udover overnatning får du med et sæsonophold mulighed for at besøge Restaurant Eydes, hvor vores kokke sammensætter en menu, der fejrer årstidernes skiftende karakter.

Med et sæsonophold på vores hotel i Horsens kan du se frem til:

· 3-retters sæsoninspireret menu i Restaurant Eydes
· Overnatning i delt dobbeltværelse
· Morgenmad tilberedt af lokale råvarer

Fra 890 per person

Book værelse

Golfophold i Horsens

Kombiner en overnatning på hotellet med muligheden for at spille på nogle af landets flotteste baner. Inden for en times kørsel finder du ikke mindre end 20 golfbaner med udfordringer for alle handicap – blandt andet Horsens Golf Club, Odder Golfklub, Juelsminde Golfklub og Stensballegaard Golf. Her kan du spille omgivet af smukke fjorde og to af Danmarks højeste punkter. 

Book overnatning med morgenmad og brug hotellet som base for din næste golfudflugt. Adgang til golfbaner skal bestilles på klubbernes egen hjemmeside. 

Læs mere om golf i Kystlandet

Aktiviteter


Med et længevarende ophold eller en enkelt overnatning i Horsens er du priviligeret med en masse spændende oplevelser og muligheden for at forene skøn natur med et rigt kulturliv for både store og små.

Benyt hotellet som udgangspunkt for besøg på blandt andet ARoS, Moesgaard Museum, Jellingstenen, Legoland og Givskud Zoo – eller gå på opdagelse lokalt i Horsens. 

Se mulighederne

Sov lidt længere...


I den historiske bygning kan du bo i flere forskellige værelsestyper: Good, Better, Even Better, The Best – og helt uden for kategori: De Historiske Værelser og The Royal Suite.

På halvdelen af værelserne får du udsigt til Horsens' pulserende hovedgade, mens den anden halvdel vender ind mod hotellets gård.

Indrømmet, der findes mange smukke hoteller i Horsens, men intet med samme historie og sjæl som Jørgensens Hotel. Du vil uden tvivl føle dig hjemme her - og måske endda have lyst til at blive på værelset hele dagen! Så er spørgsmålet bare, hvilken værelseskategori du foretrækker?

Se værelsestyper

Parkering


Vores hotel i Horsens centrum tilbyder fri parkering i P-huset i Levysgade mindre end 300 meter fra hovedindgangen til hotellet.

Parkeringspladserne er forbeholdt hotellets gæster og tilbydes gratis til overnattende gæster samt konferencegæster. Parkeringspladserne tilbydes efter "først til mølle" princippet. Bemærk, at der skal registreres nummerpladeoplysninger i hotellets receptionen ved ankomst.

 • Alroe Cykelfaergen Dennis Plougmann 2020
 • Hotelophold Jørgensens hotel
 • Horsens Byhuse Fugholm Karen Heslinga Presse
 • Saksild Strand Odder Kommune

365 muligheder for...


... at opleve noget nyt og mærke forskel på hverdage og fridage.

Check ud af hverdagen og check ind på et ophold med den, du holder af.

Med 365 dage om året er der ingen undskyldning for ikke at forkæle dig selv og dine nærmeste med en overnatning i smukke Horsens.

 • Under dit hotelophold i Horsens

 • Vinbar Horsens

  Vinbaren

  Vinbaren byder indenfor med masser af varme, hygge, atmosfære og en cool international vibe. Vinbaren er et populært sted for både overnattende gæster og lokale.

  Læs mere
 • Restaurant Horsens

  Gastronomi

  I Restaurant Eydes serverer vi alt det bedste fra det dansk-franske køkken, tilberedt med kærlighed og af gode råvarer.

  Læs mere
 • Odder Museum Dennis Plougmann 2019

  Aktiviteter

  Et ophold på Jørgensens Hotel i Horsens giver mulighed for at forene skøn natur med et rigt kulturliv og oplevelser for både store og små.

  Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev