Hotel i Horsens | Nyd et fantastisk ophold på Jørgensens Hotel i centrum
EEF3F6

Hotelophold i Horsens

 • Nyd det gode liv...

 • Med en overnatning i Horsens - tæt på byens pulserende kulturliv.

  Riv et par dage ud af kalenderen og tag på et velfortjent weekendophold eller gourmetophold i Horsens. Bo tæt på det hele - uanset om du er til kultur, historie eller shopping og stå op til vores store morgenbuffet spækket med lokale fristelser.

 • Her kan du og manden eller kvinden i dit liv glæde jer til et skønt ophold med gastronomi, vin og atmosfære i særklasse.

  Et ophold på Jørgensens Hotel er noget helt særligt – det er kombinationen af Østjyllands bedste specialiteter, kultur, historie og leben. Overnatning fra 800 kr. per person.

Sæsonophold


· 3-retters sæsonmenu
· Overnatning i delt dobbeltværelse
· Morgenmad

Fra 890 per person

Book værelse

Golfophold i Horsens

Kombiner en overnatning på hotellet med muligheden for at spille på nogle af landets flotteste baner. Inden for en times kørsel finder du ikke mindre end 20 golfbaner med udfordringer for alle handicap – tæt på blandt andet Horsens Golf Club, Odder Golfklub, Juelsminde Golfklub og Stensballegaard Golf. Her kan du spille omgivet af smukke fjorde og to af Danmarks højeste punkter. 

Book overnatning med morgenmad og brug hotellet som base for din næste golfudflugt. Adgang til golfbaner skal bestilles på klubbernes egen hjemmeside. 

Læs mere om golf i Kystlandet

Aktiviteter


Med et længevarende ophold eller en enkelt overnatning i Horsens er du priviligeret med muligheden for masser af spændende oplevelser. 

Benyt hotellet som udgangspunkt for store oplevelser. Med landets bedste beliggenhed – lige i smørhullet mellem ARoS, Moesgaard Museum, Jellingstenen, Legoland og Givskud Zoo.

Et ophold på Jørgensens Hotel giver mulighed for at forene skøn natur med et rigt kulturliv og oplevelser for både store og små.

Se mulighederne

Gourmetophold i Horsens
- spis i Restaurant Eydes

Vi har fokus på gastronomi og gode madoplevelser. Tag plads i en af de hyggeligste restauranter i Horsens og nyd stemningen af varme, generøsitet og glæden ved at føle sig hjemme. Vi serverer god mad til lokale, den rejsende, de forelskede og de kvalitetsbevidste - både til hverdag og til de særlige begivenheder. Her oser af autenticitet, nærvær og hygge.

Gastronomi

Sov lidt længere...


I den historiske bygning kan du bo i fem forskellige værelsestyper: Good, Better, Even Better og The Best ... og helt uden for kategori - Royal Suite.

Der findes mange smukke hoteller i Horsens, men intet med samme historie som Jørgensens Hotel. Alle værelser i det Lichtenbergske Palæ afspejler denne historie i både indretning og sjæl. I vil uden tvivl føle jer hjemme - og måske endda bare have lyst til at blive på værelset hele dagen! Så er spørgsmålet bare, hvilket værelse vælger du?

Feels like a home away from home

Se værelsestyper
 • Alroe Cykelfaergen Dennis Plougmann 2020
 • Hotelophold Jørgensens hotel
 • Horsens Byhuse Fugholm Karen Heslinga Presse
 • Saksild Strand Odder Kommune

365 muligheder for...


..at opleve noget nyt og mærke forskel på hverdage og fridage.
Check ud af hverdagen og check ind på et ophold med den, du holder af.
Med 365 dage om året er der ingen undskyldning for ikke at forkæle dig selv og dine nærmeste med en overnatning i smukke Horsens.

Horsens er en sand kulturby med talrige koncertsteder, teaterforestillinger, sport og musikalske oplevelser. Her er noget for både den nysgerrige, den sportslige, madøret og de forelskede.

 • Har du spørgsmål?

 • På halvdelen af vores værelser får du udsigt til Horsens' pulserende hovedgade med caféer, butikker og masser af liv. Mens den anden halvdel vender ind mod hotellets rolige gård, som deles med Horsens Ny Teater.

  Vores hotel i Horsens centrum tilbyder fri parkering i P-huset i Levysgade mindre end 300 meter fra hovedindgangen til hotellet.

 • Parkeringspladserne er forbeholdt hotellets gæster og tilbydes gratis til overnattende gæster samt konferencegæster. Parkeringspladserne tilbydes efter "først til mølle" princippet.
  Bemærk, at der skal registreres nummerpladeoplysninger i hotellets receptionen.

  Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon: 38 40 17 44 eller via mail: info@jorgensens-hotel.dk

 • Under jeres hotelophold i Horsens

 • Vinbar Horsens

  Vinbaren

  Vinbaren byder indenfor med masser af varme, hygge, atmosfære og en cool international vibe. Vinbaren et populært sted for både overnattende gæster og de lokale.

  Vinbaren
 • Restaurant Horsens

  Gastronomi

  I Restaurant Eydes serverer vi alt det bedste fra det dansk-franske køkken, tilberedt med kærlighed og af gode råvarer.

  Gastronomi
 • Odder Museum Dennis Plougmann 2019

  Aktiviteter

  Et ophold på Jørgensens Hotel i Horsens giver mulighed for at forene skøn natur med et rigt kulturliv og oplevelser for både store og små.

  Se muligheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev