Winemaker's Dinner | Jørgensens Hotel
#Fcf9f2

Winemaker's Dinner

Winemaker's Dinner 

- 6. oktober kl. 18:00

Jørgensens Hotel får besøg af en ekspert fra det anerkendte Castello di Collemassari. Han gæster hotellet sammen med en konsulent fra Otto Suenson for at afholde en eksklusiv middag med særligt udvalgte vine.

Den fem-retters menu er nøje udtænkt, så den fremhæver smagsnoterne i vinen og gennem hele aftenen vil den italienske vinkender præsentere de dråber, han skænker, og komme med gode historier fra sit hjemland og vinproduktionen under sydens sol. 

990 per person

Book billet til vinmiddag

Castello di ColleMassari

 

Export Manager Frederico Harrasser er aftenens æresgæst, der repræsenterer Castello di ColleMassari i Toscana.

Castello di ColleMassari blev grundlagt i 1998 da søskendeparret Maria Iris og Claudio Tipa, som altid havde delt passionen for naturen og gode vine, udlevede drømmen om en vingård i Toscanas bakker.

Regionen Montecucco, som er beliggende i det øvre Maremma blev stedet, hvor drømmen skulle blive til virkelighed. Området ligger mellem Brunello og Morellino di Scancano og er ideel til dyrkning af Sangiovese.

Køkkenpersonale, Jørgensens Hotel

MENU

Velkomst 
2022 Melacce Montecucco Vermentino Castello di Collemassari; Montecucco; Toscana; Italien

Græske oliven - Røgede mandler - Vandbakkelser med friskost og lufttørret skinke.  

Forret
2020 Irisse Vermentino Montecucco DOC; Castello di Collemassari; Montecucco; Toscana; Italien

Stegte kammuslinger med selleripuré, marineret fennikel og bronzefennikel.

Mellemret
2021 Rigoleto Montecucco Rosso; Castello di Collemassari;  Montecucco; Toscana; Italien

Carpaccio af oksemørbrad med friterede kapers, olivenolieemulsion og hengemte ribs.

Hovedret
2020 L´Albrello Superiore DOC; Podere Grattamacco; Bolgheri; Toscana; Italien

Bavette af dansk okse med sauce mystique, bagte tomater, confiterede hvidløg og pommes terrine.

Dessert
2011 Scosciamonaca; Vin Santo Occhio di Pernice DOC; Castello di Collemassari; Montecucco; Toscana; Italien

Gateau marcel med solbærsorbet, solbærgel og tempereret bitter chokolade.

  • Luksushotel Horsens
  • Byens hotel
  • Byens hotel
  • Hotelværelse Horsens

Fuldend aftenen med en overnatning...

..i et af vores smukke værelser.


Dobbeltværelse og morgenmad for 2 personer.


Fra kr. 1.290 pr. værelse pr. nat 

Der kan tjekkes ind på vores værelser fra kl. 15.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev