Konfirmationsfest på Jørgensens Hotel
EEF3F6

Konfirmation

 • Spisested Horsens
 • Selskab Horsens
 • Konfirmation Horsens

Den store dag

Tiden op til en konfirmation eller nonfirmation er dejlig, men det kan ofte kræve en del planlægning for forældrene. At blive konfirmeret er en stor begivenhed for ethvert barn, og det er en dag, som hele familien kommer til at huske resten af livet. Jeres søn eller datter har måske mange ønsker og forventninger til, hvordan festen skal se ud, når det er blevet tid til at ”træde ind i de voksnes rækker”?

På Jørgensens Hotel sætter vi en ære i kvalitet og stemning. Der er mulighed for både at afvikle festen i Jørgensens salen og den store indbydende Lichtenberg sal. Kommer der gæster langvejs fra, er det muligt at overnatte i vores 59 værelser.

Gastronomi

En lækker konfirmationsmenu er central for festen, hvad enten det betyder en menu eller en festbuffet. På Jørgensens Hotel garanterer vi, at festens højdepunkt og gæsterne får en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Vi bruger kun de bedste råvarer, har fokus på økologi og går aldrig på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Vi hjælper meget gerne med at sammensætte konfirmationsmenuen såvel som den dertilhørende vinmenu. Vi står klar med inspiration og idéer til både forretter, hovedretter, dessert og kage – samt eventuel natmad. Der vil naturligvis også være øl, vand og sodavand. Hvis I ikke ønsker servering ved bordene, er det også muligt at bestille en lækker buffet i stedet.

Vi tager naturligvis også hensyn til vegetarer og/eller veganere i selskabet samt eventuelle fødevareallergier.

Overnatning

Kommer jeres gæster langvejs fra? Så er det måske en fordel at holde konfirmationen centralt med masser af parkeringspladser og nem adgang til offentlig transport. Mulighederne er mange, og vi er sikre på, at vi sammen kan finde en god løsning på hele familiens ønsker til den festlige dag. Lad gæsterne blive til overnatning og forlæng jeres særlig dag.

Jørgensens Hotel har mange flotte og behagelige værelser, så hverken I eller jeres gæster skal bekymre sig om, hvordan de skal komme hjem. På den måde er der ikke behov for at sørge for transport hjem eller bestilling af taxaer, når stemningen er høj og natten ung.

 • Selskabslokaler Horsens

  Kontakt os for fremvisning

  Vi står altid til rådighed for en rundvisning.  
  Salene og huset generelt siger mere end tusind ord.

  Kontakt os i dag
 • Selskabslokale horsens

  Selskabslokaler

  Vi har sale som passer til alle livets store begivenheder. Fra de små intime selskaber til de store arrangementer.

  Se lokalerne
 • Jørgensens hotel i Horsens

  Parkering

  Vi råder over parkeringspladser ved Teatergården mindre end 200 meter fra hovedindgangen til hotellet.

  Kontakt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev