VINBAR & VINBUTIK


I vinbaren på Jørgensens Hotel er der højt til loftet og ikke langt mellem flaskerne. En hyggelig atmosfære i exceptionelle lokaler. 


Vinbaren har åbent hele dagen fra kl. 12.
Her har du mulighed for at nyde et glas vin, en god kop kaffe og lidt at spise til. Vinbaren er et oplagt sted til en hyggelig date, et glas vin i sommervarmen, vinsmagning med vennerne eller et lille møde - formelt eller uformelt. Vi har mange vine på glas og gode oplevelser for enhver smag.


VINBAREN ER OGSÅ EN VINBUTIK
Med vinbutikken fortsætter vi en god tradition i det gamle hus. Ja faktisk er vinbutikken ældre end hotellet. Allerede tilbage i 1825 drev æresborger i Horsens, Kjeld Thomasen Kjeldsen vinhandel i det Lichtenbergske Palæ. Senere overtog brødrene Evald og Peter B. L. Eyde vinhandlen. Restauranten, hvor tønderne lå, er opkaldt efter dem. Peter Eyde overdrog virksomheden til sin med-konsul Fogh Nielsen, der ligesom han selv havde opbygget en stor kærlighed til og viden om vin under sine mange år i udlandet.
Historien, passionen for vin og det gode værtskab fortsætter i vinbaren, hvor du både kan nyde et glas, lidt god charcuteri og finde de helt rigtige flasker til gaven, middagen eller en god stund hjemme. Kig endelig ind til gode oplevelser og god stemning i Jørgensens Hotel vinbar og vinbutik.

MØDER I VINBAREN


Vinbaren er det ideelle mødested til alle former for formelle og uformelle møder og promotions.


Vinbaren ligger en suite bar- og siddeområde med plads til ca. 40 personer.


Har du spørgsmål til vores vine, vinbutik, vinsmagning eller vil du tale om et arrangement – så kontakt os endelig.


 

VINBUTIKKEN


Vinbaren rummer også en vinbutik med vine fra vinhandler Otto Suenson, hvorfra du har mulighed for at købe vine med hjem. Gode vine til hverdagen, weekenden og ferien. Sortimentet er bredt og rangerer i prisklasser, hvor de fleste kan være med.


Vores dygtige personale gør en dyd ud af at yde den bedste service og rådgive dig i vin, spiritus og andre spændende delikatesser. Vi hjælper gerne med større indkøb til festen eller bare noget god vin til at nyde.

VINSMAGNING


Første fredag i hver måned præsenterer vi månedens vin og giver smagsprøver og en god pris på vinen til middagen hjemme. Vinene vi præsenterer passer til årstiden, til sæsonens mad og stemning. Og så er det hyggeligt. Kig ind. Tilmelding er ikke nødvendig.


Næste vinsmagning: Fredag d. 14. august, fra kl. 16.00 til 20.00


Vi tilbyder også private smagninger i de hyggelige rammer eventuelt ledsaget af lækre snacks og udsøgt charcuteri -en sikker vinder til herrefrokosten, venindeaftenen, personalefesten eller som del af en forretningsmiddag.

SMAGNING


Den anden torsdag i måneden afholder vi smagninger i vinbaren. Smagningerne vil variere i tema og skifte mellem fokus på særlige vine, spiritus, oste, charcuteri og meget meget mere.


Tilmelding til smagningerne er nødvendig. Flere informationer følger her snarest. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og vær blandt de første, der får besked.


Næste smagning: torsdag d. 17. september 2020 19:00 - 21:30


KØB BILLET