MENU
Velkomst
2022 Melacce Montecucco Vermentino Castello di Collemassari; Montecucco; Toscana; Italien
Græske oliven - Røgede mandler - Vandbakkelser med friskost og lufttørret skinke.
Forret
2020 Irisse Vermentino Montecucco DOC; Castello di Collemassari; Montecucco; Toscana; Italien
Stegte kammuslinger med selleripuré, marineret fennikel og bronzefennikel.
Mellemret
2021 Rigoleto Montecucco Rosso; Castello di Collemassari; Montecucco; Toscana; Italien
Carpaccio af oksemørbrad med friterede kapers, olivenolieemulsion og hengemte ribs.
Hovedret
2020 L´Albrello Superiore DOC; Podere Grattamacco; Bolgheri; Toscana; Italien
Bavette af dansk okse med sauce mystique, bagte tomater, confiterede hvidløg og pommes terrine.
Dessert
2011 Scosciamonaca; Vin Santo Occhio di Pernice DOC; Castello di Collemassari; Montecucco; Toscana; Italien
Gateau marcel med solbærsorbet, solbærgel og tempereret bitter chokolade.
..i et af vores smukke værelser.
Dobbeltværelse og morgenmad for 2 personer.
Fra kr. 1.290 pr. værelse pr. nat
Der kan tjekkes ind på vores værelser fra kl. 15.00