Eydes, i kælderen Søndergade 17, er en af de mest stemningsfulde og historiske restauranter i Horsens. Her får du serveret al det bedste fra det dansk-franske køkken - tilberedt fra bunden med gode lokale råvarer og hjertet på det rette sted. Tag plads og nyd stemningen af værtskab, generøsitet og glæden ved at føle sig hjemme i vores spisested.
Den nyrenoverede kælder tager pladsen som den hyggeligste restaurant i Horsens med sine lyse teglgulve, hvælvinger og lys fra de høje vinduer, der sammen er med til at skabe den mest indbydende stemning til frokost, eftermiddag eller aftenselskaber.
Husk, at vi hver søndag serverer Sunday Roast ad libitum – til både frokost og aften.
Anmeldelser fra pressen
Da folkebladet besøgte vores restaurant i Horsens, kvitterede de med fem flotte stjerner:
”Det var på alle måder en sand fornøjelse at besøge Restaurant Eydes. Uanset om fokus ligger på mad, drikke, omgivelser eller personale var denne aftens oplevelse i den absolutte top – og så til en helt igennem rimelig pris.”
★★★★★ LÆS ANMELDELSE AF EYDES FRA HORSENS FOLKEBLAD
Det samme gjorde JP Horsens efter at have besøgt vores spisested:
"Jeg tager den første bid. Min mund fyldes med glæde - alle smagssanserne står åbne og får lov til at fyldes med dybden fra den brændte bisque. Syren og saltet fra vesterhavsskummen prikker til siderne af min tunge og de sprøde jordskokkechips knaser mellem mine tænder mens den perfekt pocherede kulmule får lov til runde hele mundfølelsen af med et hint af varme i efterdønningerne. Og her står det klart for mig. Det her er et af de bedste stykker fisk, jeg nogensinde har fået."
Økologisk restaurant i Horsens
Den 4. marts 2022 fik Jørgensens Hotel og dermed Eydes overrakt Det Økologiske Spisemærke i bronze på Økologisk Landsforenings generalforsamling. Minister for landbrug, fødevarer og fiskeri, Rasmus Prehn, overrakte spisemærket som belønning for hotellets særlige fokus på økologi.
Hotellet har det seneste år arbejdet fokuseret på, at en sund madkultur bliver en naturlig del af hotellets restaurant, café og vinbar. Jørgensens Hotels fokus på økologi understøtter hotellets arbejde med at skabe en grøn profil, hvor der er særlig fokus på bæredygtighed, bedre dyrevelfærd, plads til natur, omtanke for miljøet og en helhedstankegang fra jord til bord.