Eydes, Restaurant i Horsens | Besøg os i dag – Jørgensens Hotel
EEF3F6

Restaurant Eydes i Horsens

 • Restaurant Horsens
 • Restaurant Horsens
 • Cafe Horsens
 • Restaurant Horsens

Eydes


Eydes, i kælderen Søndergade 17, er en af de mest stemningsfulde og historiske restauranter i Horsens. Her får du serveret al det bedste fra det dansk-franske køkken - tilberedt fra bunden med gode lokale råvarer og hjertet på det rette sted. Tag plads og nyd stemningen af værtskab, generøsitet og glæden ved at føle sig hjemme i vores spisested.

Den nyrenoverede kælder tager pladsen som den hyggeligste restaurant i Horsens med sine lyse teglgulve, hvælvinger og lys fra de høje vinduer, der sammen er med til at skabe den mest indbydende stemning til frokost, eftermiddag eller aftenselskaber.


Husk, at vi hver søndag serverer Sunday Roast ad libitum – til både frokost og aften.

Det gode måltid


Det er velkendt og alligevel udsøgt anderledes. For det er præcis det, vi gør i Restaurant Eydes – nyfortolker klassikerne på vores helt egen måde som en hyldest til de gode råvarer, traditionerne og glæden ved god mad og kvalitet. Vi vil gerne levere højeste kvalitet på alt hvad vi serverer i vores spisested i Horsens. Derfor har vi allieret os med nogle af landets bedste producenter af kød, brød, kaffe, vin og spiritus… Kildegaarden, Bjerre, Nørup mejeri mm, der alle bidrager til Eydes menu. 

Restaurant Horsens

Anmeldelser fra pressen

 

Da folkebladet besøgte vores restaurant i Horsens, kvitterede de med fem flotte stjerner:

”Det var på alle måder en sand fornøjelse at besøge Restaurant Eydes. Uanset om fokus ligger på mad, drikke, omgivelser eller personale var denne aftens oplevelse i den absolutte top – og så til en helt igennem rimelig pris.”

★★★★★ LÆS ANMELDELSE AF EYDES FRA HORSENS FOLKEBLAD 


Det samme gjorde JP Horsens efter at have besøgt vores spisested:

"Jeg tager den første bid. Min mund fyldes med glæde - alle smagssanserne står åbne og får lov til at fyldes med dybden fra den brændte bisque. Syren og saltet fra vesterhavsskummen prikker til siderne af min tunge og de sprøde jordskokkechips knaser mellem mine tænder mens den perfekt pocherede kulmule får lov til runde hele mundfølelsen af med et hint af varme i efterdønningerne. Og her står det klart for mig. Det her er et af de bedste stykker fisk, jeg nogensinde har fået."

★★★★★ LÆS ANMELDELSE AF EYDES FRA JP HORSENS

Økologisk restaurant i Horsens

 

Den 4. marts 2022 fik Jørgensens Hotel og dermed Eydes overrakt Det Økologiske Spisemærke i bronze på Økologisk Landsforenings generalforsamling. Minister for landbrug, fødevarer og fiskeri, Rasmus Prehn, overrakte spisemærket som belønning for hotellets særlige fokus på økologi.

Hotellet har det seneste år arbejdet fokuseret på, at en sund madkultur bliver en naturlig del af hotellets restaurant, café og vinbar. Jørgensens Hotels fokus på økologi understøtter hotellets arbejde med at skabe en grøn profil, hvor der er særlig fokus på bæredygtighed, bedre dyrevelfærd, plads til natur, omtanke for miljøet og en helhedstankegang fra jord til bord.

Det økologiske spisemærke Jørgensens hotel
 • Lad dig inspirere

 • Weekendophold

  Vinbaren

  Vinbaren byder indenfor med masser af varme, hygge, atmosfære og en cool international vibe. Vinbaren et populært sted for både overnattende gæster og de lokale.

  Vinbaren
 • Spisested Horsens

  Gastronomi

  I Eydes, vores restaurant i Horsens, serverer vi al det bedste fra det dansk-franske køkken, mens Caféen byder på lette klassiske retter og velsmagende drikkevarer.

  Gastronomi
 • Vinbutikken Jørgensens hotel

  Vinbutikken

  Vi fortsætter traditionen i det gamle hus. Allerede tilbage i 1825 drev æresborger Kjeld Thomasen Kjeldsen vinhandel i det Lichtenbergske Palæ. 

  Vinbutikken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev