CSR-arbejde | Vi tager ansvar – Jørgensens Hotel
EEF3F6

CSR arbejde

Danske Konferencecentres Verdensmålindeks


Jørgensens Hotel er certificeret i Danske Konferencecentres Verdensmålindeks for bæredygtig udvikling i møde- og hotelbranchen. Certificeringen betyder, at vi på hotellet arbejder aktivt med FNs verdensmål. På nuværende tidspunkt har vi indsatser inden for syv ud af de 17 mål, blandt andet:


Sundhed og trivsel
Vi sikrer ordentlige forhold for vores medarbejdere via overenskomst med sundhedsordning, rygestopkurser, sund og grøn kostordning samt sociale arrangementer.

Rent vand og sanitet
Vi minimerer vandspild og benytter svanemærkede rengøringsartikler samt øko-certificeret sengetøj.

Bæredygtig energi
Vi har energibesparende lyskilder overalt, køber grøn strøm og benytter fjernvarme.

Verdensmål logo
Det økologiske spisemærke Jørgensens hotel

Det Økologiske Spisemærke i bronze


Jørgensens Hotel har arbejdet fokuseret på, at en sund madkultur bliver en naturlig del af hotellets restaurant, café og vinbar. Hotellets fokus på økologi understøtter arbejdet med at skabe en grøn profil, hvor der er særligt fokus på bæredygtighed, bedre dyrevelfærd, plads til natur, omtanke for miljøet og en helhedstankegang fra jord til bord.

HORSENS ALLIANCEN’s CSRpeople-mærke


På Jørgensens Hotel- Byens Hotel er vi stolte af at have modtaget HORSENS ALLIANCEN’s CSRpeople-mærke. Det gives til virksomheder, der yder en særlig social indsats for at hjælpe udsatte ledige til at tjene deres egen løn og til at opleve glæden ved fællesskabet og hverdagen på en arbejdsplads. CSR handler også om at sikre den generelle trivsel på jobbet.

Det kan blandt andet ske ved at tilbyde småjobs og praktikpladser, hvor man kan udvikle sig eller ved at være mentor for udsatte unge. Socialt ansvar handler også om at arbejde med sygefravær og sikre, at sygemeldte medarbejdere bliver på arbejdsmarkedet.

CSR Jørgensens hotel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev