Firmafest i Horsens | Se mulighederne for fest – Jørgensens Hotel
EEF3F6

Firmafest i Horsens

 • Vinbar Horsens
 • Jørgensenssalen, Jørgensens Hotel
 • Restaurant Horsens
 • Bar, Jørgensens Hotel

Firmafesten alle husker


Skal I holde firmafest i Horsens? Vi skræddersyr arrangement i tæt samarbejde med jer som værter og sørger for, at I med rette kan kalde hele firmaet sammen til årets fest!

På Jørgensens Hotel er det både muligt at holde den intime sammenkomst, formelle reception med delikate kanapéer eller det helt store gilde med kulørte lamper, champagneskål og tre-retters menu på hvide duge.

Vi byder gerne ind med vores erfaringer og kommer med gode idéer til serveringer og indslag til jeres firmafest. Har I særlige ønsker til underholdning, musik, bar, dekorationer eller andet, er vi naturligvis også behjælpelige med idéer og eksekvering.

Festmenuen


Når I bestiller firmafesten på Jørgensens Hotel, kan I være sikre på, at jeres fest gæster vil få en unik gastronomisk oplevelse. Ud fra jeres ønsker, hjælper vi med at sammensætte jeres fest menu med tilhørende vinmenu.

Jeres festmiddag kan også bestå af en buffet, og vi tilpasser selvfølgelig menuen efter alle gæsters madpræferencer, som eksempel hvis nogle ønsker vegetarisk eller vegansk. Derudover bestræber vi os på at lave en økologisk og lokal menu.

Vores køkken sætter en ære i at bruge de absolut bedste råvarer fra lokalområdet samt det bedste fra ind-og udland. Vi har fokus på bæredygtighed, økologi og gastronomi.

Eksempler på selskabspakker:

· Reception fra 225 per kuvert
· Festen fra 595 fra per kuvert
· Palæfesten fra 1.095 per kuvert
· Lichtenbergfest fra 1.795 per kuvert

Restaurant Horsens
Selskab Horsens

Hold firmafesten i unikke rammer


Jørgensens Hotel er et navn fyldt med gode minder og en historie på flere hundrede år. Intet har været overladt til tilfældighederne i renoveringsprocessen af det smukke gamle Jørgensens Hotel. Alle valg er truffet med udgangspunkt i eksperters viden og undersøgelser af, hvordan hotellet så ud, da det blev opført i 1744 – det gælder både ude og inde. Særligt palæets lofter har krævet både tid og håndværk at restaurere og genskabe, som de var oprindeligt. Det er en helt særlig oplevelse at træde ind på hotellet og bevæge sig gennem rummene, som alle byder på en særlig historie. Hvis rummene kunne tale og fortælle deres historie, ville de aldrig blive færdig.

Overnatning


Efter en sjov og hyggelig firmafest er det rart ikke at skulle tænke på transporten hjem. På Jørgensens Hotel har du og dine gæster mulighed for at overnatte på hotellet i forbindelse med festen. Næste morgen serverer vi lækker morgenmad, som I alle kan nyde sammen, mens I taler om festens begivenheder. Det er en hyggelig og afslappende måde at afslutte en dejlig fest med kollegaer og venner.

Overnatning Horsens
 • Selskabslokaler Horsens

  Kontakt os for fremvisning

  Skal du holde firmafest i Horsens? Vi står altid til rådighed for en rundvisning. Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog.

  Læs mere
 • Mødelokale Horsens

  Faciliteter

  Hos os finder du ideelle lokaler til alle former for selskaber, fester og møder. Vi tilbyder faciliteter op til 500 personer samt 59 værelser.

  Læs mere
 • Cafe Horsens

  Vinbaren

  Vinbaren byder indenfor med masser af varme, atmosfære og en cool international vibe. Vinbaren er et populært sted for både overnattende gæster og lokale.

  Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev