Firmafest på Jørgensens Hotel
EEF3F6

Firmafest

 • Vinbar Horsens
 • Restaurant Horsens

Firmafesten alle husker


Vi skræddersyr jeres arrangement i tæt samarbejde med jer som værter og sørger for, at I med rette kan kalde hele firmaet sammen til årets fest!
På Jørgensens Hotel er det både muligt at holde den intime sammenkomst, formelle reception med delikate kanapéer eller det helt store gilde med kulørte lamper, champagneskål og tre-retters menu på hvide duge.

Vi byder gerne ind med vores erfaringer og kommer med gode idéer til serveringer og indslag. Har I særlige ønsker til underholdning, musik, bar, dekorationer eller andet, er vi naturligvis også behjælpelige med idéer og eksekvering.

Festmenuen


Når I bestiller firmafesten på Jørgensens Hotel, kan I være sikre på, at jeres fest gæster vil få en unik gastronomisk oplevelse. Ud fra jeres ønsker, hjælper vi med at sammensætte jeres fest menu med tilhørende vinmenu.

Jeres festmiddag kan også bestå af en buffet, og vi tilpasser selvfølgelig menuen efter alle gæsters madpræferencer, som eksempel hvis nogle ønsker vegetarisk eller vegansk. Derudover bestræber vi os på at lave en økologisk og lokal menu.

Vores køkken sætter en ære i at bruge de absolut bedste råvarer fra lokalområdet samt det bedste fra ind-og udland. Vi har fokus på bæredygtighed, økologi og gastronomi.

Hold firmafesten i unikke rammer


Jørgensens Hotel er et navn fyldt med gode minder og en historie på ikke mindre end 177 år.

Intet har været overladt til tilfældighederne i renoveringsprocessen af det smukke gamle Jørgensens Hotel. Alle valg er truffet med udgangspunkt i eksperters viden og undersøgelser af, hvordan hotellet så ud, da det blev opført i 1744 – det gælder både ude og inde. Særligt palæets lofter har krævet både tid og håndværk at restaurere og genskabe, som de var oprindeligt. Det er en helt særlig oplevelse at træde ind på hotellet og bevæge sig gennem rummene, som alle byder på en særlig historie. Hvis rummene kunne tale og fortælle deres historie, ville de aldrig blive færdig.

Overnatning


Efter en sjov og festlig aften er det rart ikke at skulle tænke på transporten hjem. På Jørgensens Hotel har du og dine gæster mulighed for at overnatte på hotellet i forbindelse med festen. Næste morgen serverer vi lækker morgenmad, som I alle kan nyde sammen, mens I taler om festens begivenheder. Det er en hyggelig og afslappende måde at afslutte en dejlig fest med kollegaer og venner.

 • Selskabslokaler Horsens

  Kontakt os for fremvisning

  Vi står altid til rådighed for en rundvisning. Salene og huset generelt siger mere end tusind ord. Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog.

  Kontakt
 • Mødelokale Horsens

  Faciliteter

  Hos os finder du ideelle lokaler til alle former for bryllupper. Vi tilbyder faciliteter op til 500 personer samt 59 værelser.

  Se faciliteterne
 • Cafe Horsens

  Vinbaren

  Vinbaren byder indenfor med masser af varme, hygge, atmosfære og et cool strejf af international vibe. Vinbaren et populært sted for både boende gæster og de lokale.

  Vinbaren

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev