Torsdag den 17. november kl. 17:00 tænder vi for julelyset på hotellet.
Når mørket og kulden rammer, er der behov for at samles om alle de hyggelige traditioner, der kan skabe lys og glæde i lokalsamfundet
Efter grundig overvejelse har vi på Jørgensens Hotel derfor valgt at holde fast i traditionen om at udsmykke vores facade med stemningsfuld julebelysning-
Vi er bevidste om, at vi står midt i en krise, og derfor har vi taget visse forholdsregler, der sikrer, at julebelysningen ikke belaster unødigt. Vi bruger for eksempel LED-pærer alle steder og har desuden en timer på belysningen.
Julelysene tændes af hotelchef Allan Naismith Hansen torsdag den 17. november kl. 17:00. Til arrangementet vil der være mulighed for at købe lidt godt at varme sig på, mens man nyder udsigten fra Terrassen under varme tæpper.
Vi tilbyder blandt andet vores hjemmebryggede gløgg, lavet på en essens af rom, portvin og snaps, der har lagret i tre måneder og derefter er blandet med rødvin og varme krydderier. Dertil serverer vi æbleskiver, bagt ud fra kokkens hemmelige familieopskrift med et rigtigt stykke æble i midten og selvfølgelig serveret med flormelis og hjemmelavet marmelade.
Når julelysene først er tændt, er Terrassen bemandet fra torsdag-lørdag i november og onsdaglørdag i december, hvor man kan droppe ind under juleshoppingen i gågaden og nyde vores store udvalg af varme drikke, juleøl og alkoholfrie forfriskninger.
Vi glæder os til at bidrage til den hyggelige julestemning i byen og håber, at gæster og forbipasserende vil nyde synet og blive inspireret til at kigge indenfor, hvor juleudsmykningen fortsætter.