Vildt & Svampeaften ⎜ 6-Retters Menu på Jørgensens Hotel i Horsens
EEF3F6

Vildtaften & Svampeaften

En efterårsaften på hotellet

Den 25. oktober kl. 17.30

Glæd dig til en gastronomisk efterårsaften på Jørgensens Hotel. Nyd en udsøgt 6-retters middag, hvor sæsonens bedste råvarer som vildtkød og svampe er i centrum. Inden middagen kan du besøge vores vinbar og nyde cocktails, kolde fadøl og vine fra både ind- og udland. Se her

En aften, der forkæler dine sanser og sætter fokus på det bedste fra efteråret.

Køb billet her

Program

17:30: Velkomst med mulighed for at bestille drikkevarer og snacks.

18:00: Gæsterne bliver seatet på hotellet, og de første retter bliver serveret.


MENU

Carpaccio af Karl Johan svampe med sort efterårstrøffel, persillesifon og modnet ost

Tartar af råvildt med jordskokker i variation

Skovdue med farserede morkler og brombærsauce

Svampetærte med tørret og røget vildt

Rosastegt krondyr med blommer, grillet kål og aromatisk pebersauce med hengemte ribs

Svampeiscreme med hengemte solbær, kakaotuille og bitter chokolade


Pris pr. person 695

Mulighed for tilkøb af restaurantchefens afstemte vinmenu. 

 

JH Vildt Og Svampehaften6 Kopi
  • Luksushotel Horsens
  • Byens hotel
  • Byens hotel
  • Hotelværelse Horsens

Fuldend aftenen med en overnatning...

..i et af vores smukke værelser.


Dobbeltværelse og morgenmad for 2 personer.


Fra kr. 1.465 pr. værelse pr. nat 

Der kan tjekkes ind på vores værelser fra kl. 15.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev